Electric Eel Shock razvalili Zagreb

PDF Ispis
   Nedjelja, 16 Ožujak 2008 13:47

Electric Eel Shock su pravovjerni heavy metal punk rock bend, s naglaskom na riječ 'pravovjerni'. Za njih je rock glazba doslovce religija, tako da iako glazbeno nude staru oprobanu Ramones/Black Sabbath formu, isporučuju je u eter s toliko entuzijazma i vjere da su dojmili i solidan broj onih koji su se skupili pogledati egzotičnu predgrupu iz čiste znatiželje (tu se naravno ne ubraja ona šačica oduševljenih hrvatskih fanova ovog benda koji su na koncert došli isključivo zbog njih).

Piše Zoran Stajčić na Tportalu, moj dragi prijatelj i kolega, čije fotke ovdje objavljujem - jedna gdje tulumarim s bendom i jedna na kojoj frontmen grize gitaru na stejdžu, a obje pokazuju koliko je dobro bilo sinoć. U svakom slučaju, bilo je to 40 minuta za pamćenje - best of Electic Eel Shock odsviran kao veselica na kakvoj dugo nisam bio i treba vam biti jako, jako žao ako ste to propustili. Sljedeći put ćete ih imati prilike gledati u dvorani za pet soma ljudi u Londonu, vjerovatno! A ne kao predgrupu gospodinu Banani (kojeg nisam ostao gledati, jer pripadam onoj šačici koja je došla samo zbog predgrupe).

(a što se tiče bubnjara koji uvijek svira gol... nažalost, čovjek je  morao ostati u Japanu brinuti se o bolesnoj majci pa ga je zamijenio Englez na bubnju)

Looookenloool!

Looookenloool!

Komentari (2)add commentved kaže:

...
dobre brčine smilies/wink.gif
March 16, 2008

velimir grgic kaže:

...
is, da dobre - najbolje! smilies/smiley.gif
March 16, 2008

Napišite komentar
omagijaj | erektiraj

busy