Pozdrav iz Abu Dhabija!

   Srijeda, 16 Travanj 2014 13:30

 

RF​.​extreme - Miami Cruise Culture

   Četvrtak, 17 Travanj 2014 00:00
 

TONI COLLETTE: 'Budžeti današnjih filmova mogu nahraniti cijele države'

   Srijeda, 16 Travanj 2014 12:25

Pa ima ponešto sjajne televizije i televizije koja je sranje. Za glumca je to poput vjenčanja. Znaš malo o onome što te čeka, ali znaš da ćeš dugo biti u tome što te čeka. Moraš biti siguran u to u što ulaziš. S 'United States of Tara' sam imala sreće, bio je to sjajan posao. Mislim da na televiziji trenutačno ima puno slobode, zbog čega scenaristi gravitiraju na TV, baš kao i glumci. Glumci idu tamo gdje ima dobrih scenarija.

Zašto svi dobri scenariji odlaze na televiziju?

Zbog manjih ograničenja. Kad vidim budžete filmova koje sam snimala, oni su minijaturni, a to je zato što volim raditi na stvarima u koje vjerujem. Otkada je krenula ekonomska kriza, filmovi se snimaju sa suludo velikim budžetima – novcem koji može nahraniti čitave države – a s druge strane su filmovi koji se snimaju gotovo bez novca. Više ne postoji nešto između. Mislim da je 'to između' prešlo na televiziju.

Cijeli intervju - ovdje

 

Japan's Herbivorous Men

   Petak, 11 Travanj 2014 00:00

 

IVAN KELAVA: 'Romantične komedije su u Hrvatskoj - avangarda'

   Četvrtak, 10 Travanj 2014 11:58

Mladi hrvatski producent Ivan Kelava stoji iza ambicioznog multinacionalnog projekta 'Košnice' koji ćete u nedjelju moći besplatno pogledati u sklopu projekta Nedjeljna Avvantura na Tportalu. Nedavno je završio i dva nova filma, igrani i dokumentarni. Kako je biti producent u Hrvatskoj, jesu li romantične komedije kod nas eksperimentalni filmovi i kako se kalio talent u Gunji – čitajte...

Ovdje

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 848