Kako objaviti knjigu?

   Petak, 25 Travanj 2014 00:00

Prijavite se na Tookbook natječaj i pobijedite!

Tookbook organizira seriju natječaja svakih par mjeseci, a priče pobjednika iz svakog kruga biti će objavljene u knjizi dostupnoj na online knjižari Tookbook.com

Prvi krug je održan za Valentinovo, a sad je u tijeku Drugi krug – još uvijek nije kasno za uključenje.

Tema Drugog kruga je: „Europe Express“

Zanimaju nas priče o Europi kao prostoru kulture, prostoru običaja, prostoru priča. Ovog puta preferiramo putopisni žanr u nadi da ćemo popraviti omjer pričatelja u odnosu na čitače. Podijelite s nama vaše dogodovštine, iskustva, emocije, saznanja…  s vašeg imaginarnog ili stvarnog, metaforičkog, romantičnog ili pak surovog putovanja po Europi.

Svoje priče šaljite na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 29.4.2014.

Više detalja o natječaju pročitajte OVDJE.

 

ANDREJ GRJAZEV: 'Pratili su mi obitelj i prisluškivali telefon'

   Četvrtak, 24 Travanj 2014 12:15

"Što će se pamtiti kao najsnažnija odluka Putinove vladavine? Nije dopustio NATO-u da se približi ruskim granicama. To je najraširenije vjerovanje u Rusiji. Na žalost, ne pripadam toj većini. Kada sam klizao, nastupao sam u Bosni i Hercegovini, a imao sam i prijatelja iz Srbije. Nadam se da ne moram napominjati sličnosti između bivše jugoslavenske situacije i onoga što se sada događa u Ukrajini. Povijest se uvijek ponavlja, do najmanjih detalja."

Cijeli intervju - ovdje

 

The Tim Ferriss Show

   Srijeda, 23 Travanj 2014 13:03

Uz sve, Tim je pokrenuo i svoj podcast!

 

IGGY AZALEA: Nova seksipilna reperica, daleko je od klasika

   Četvrtak, 24 Travanj 2014 00:00

No kada skinemo sliku, seksa baš i nema toliko koliko bi čovjek očekivao na temelju dosadašnjeg iskustva – 'The New Classic' je prilično 'ozbiljan', tipično ispoliran i pomno skrojen hip hop album za 2014, u osnovi mješavina elektronike, bouncea, popa, pjevanja i repanja, što podrazumijeva sve od hita 'Change Your Life' preko bahatih ispovjednih traktata poput 'Don't Need You All' do tipično patetičnih motivacijskih brojalica 'Impossible Is Nothing' i razvodnjenih karipskih cimalica kao što je 'Lady Patra' s Mavadom. Školski, dakle

Ovdje

 

Thermodynamics, Information & Consciousness in a Quantum Multiverse (Max Tegmark)

   Srijeda, 23 Travanj 2014 00:00

Lecture from the mini-series "Cosmology & Quantum Foundations" from the "Philosophy of Cosmology" project. A University of Oxford and Cambridge Collaboration.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 850